Szef Kuchni Bocca, dla którego praca jako kucharz to znacznie więcej niż tylko wykonywanie zawodu – to przede wszystkim spełnienie pasji.
Jego obsesją i miłością jest kuchnia włoska, której oddaje się z niezwykłym żaangazowaniem. Przez lata zgłębiał jej tajniki,
doskonaląc swoje umiejętnosci i zabierając granice miedzy
sztuką kulinarną a doskonałym rzemiosłem.
To co wyróżnia Daniela, to nie tylko jego staranność w przygotowywaniu potraw czy nieustępliwą pracowitość, ale także głęboki szacunek dla tradycyjnych włoskich receptur.
Nie tylko odtwarza smaki z kuchni włoskiej, lecz oddaje im
cześć, starannie zachowując autentyczność i oryginalny
charakter potraw.
Jego praca jest syntezą pasji, precyzji oraz dążenia do zachowania autentyczności kuchni włoskiej, co sprawia, ze doświadczenie kulinarne pod jego nadzorem jest niezapomniane i pełne wyjątkowych smaków.